Vernieuwde site andrescholten.nl online

Eindelijk is het dan zo ver, de nieuwe site staat online. Het nieuwe domein is tevens het startpunt van een nieuwe layout inclusief extra functionaliteit. In eerste instantie zou ik een blog systeem met alle toebehoren zelf maken maar dit gaat me toch te veel tijd kosten. Daarom heb ik gekozen voor WordPress, een makkelijk aanpasbaar CMS systeem wat precies aan mijn wensen voldoet.

Omdat WordPress maar uit 15 templates bestaat is het compleet restylen naar eigen smaak binnen een aantal avonden gedaan. De core bestanden waren maar 1 echte aanpassing nodig: de » moest uit de titel.

Het doel van de nieuwe site is het af en toe kunnen posten van iets wat ik kwijt wil, wil delen of heel interessant vind.

Met gepaste trots presenteer ik bij deze het resultaat van mijn inspanningen.

Click to activate social bookmarks

 

4 thoughts on “Vernieuwde site andrescholten.nl online

Comments are closed.