Ook deze site ondersteunt nu een Gravatar

Wat is dan een Gravatar? Het betekent Globally Recognized Avatars. En wat doet dat systeem dan? Het koppelt je email adres aan een afbeelding. Daardoor kan naast naast een reactie die je met dat email adres gemaakt hebt jouw afbeelding komen te staan.

Je kunt die koppeling laten registreren op de site www.gravatar.com. Het duurt even voordat daadwerkelijk de koppeling gemaakt is omdat een echt panel je afbeelding keurt en voorziet van een rating. Daarna kun je op redelijk wat sites die afbeelding naast je reactie verwachten op het moment dat je dat email adres gebruikt.

Ik heb het dus nu ook hier geïmplementeerd wat je kunt zien aan de afbeeldingen naast de reacties. Mensen die het niet ingesteld hebben krijgen standaard een vraagteken. Verder heb ik op deze site de rating op normaal gezet zodat alle grove, pornografische en bloederige rotzooi niet te zien is.

Click to activate social bookmarks

 

13 thoughts on “Ook deze site ondersteunt nu een Gravatar

  1. En direct maar even reageren om het systeem in werking te laten zien. Het kan zijn dat er nog een vraagteken naast mijn reactie staat omdat mijn afbeelding nog goedgekeurd moet worden.

  2. Ik heb 2 adressen geregistreerd bij Gravatar, en 1 van die 2 moet nog gevalideerd worden. Maar dat zal binnen no-time goed moeten komen.

  3. Zelf nog een gravatar! Maar ik vroeg mij af welke extensions van wordpress je hiervoor hebt gebruikt of zit dit standaard in wordpress?

  4. En vanwege de belangrijkheid van snelheid op mijn site (het is nu een SEO factor) heb ik gravatars weer uitgeschakeld.

Comments are closed.