Firefox 3 record download dag!

firefox.jpgVandaag is het dan eindelijk zo ver: Firefox 3 is publiekelijk te downloaden voor de hele wereld. En daarmee willen ze direct een download record vestigen. En als Firefox addict kan ik jullie dus alleen maar aanraden een downloadje toe te voegen aan de recordpoging. Volgens officiële kanalen begint de poging om 10:00 PDT, en dat is als ik het goed heb 19:00 Nederlandse tijd.

Verbeteringen

Ik zal niet uitgebreid ingaan op alle nieuwe features en verbeteringen (15.000+), maar ik surf nu een tijdje met de laatste Release Candidate en hij werkt heerlijk. Het renderen (opbouwen) van pagina's gaat veel sneller dan voorheen. Firefox zelf beweert dat deze browser sneller is, beter met geheugen omgaat en een stuk betrouwbaarder is. En dat is naar mijn mening goed te merken.

Adresbalk van auto-aanvullen naar zoekveld

adresbalk.gif

Ook een leuke vernieuwing is de nieuwe adresbalk. Het is het even wennen want deze adresbalk is een soort zoekfunctie van je geschiedenis geworden, en deze moeten even 'leren'. Na een aantal dagen kent hij je voorkeuren en komt hij met betere resultaten.

Click to activate social bookmarks