De Search Engine Strategies komt naar Amsterdam

sesmolenTot voor kort was de Search Engine Strategies (SES) een fenomeen waar je een flink reis voor moest maken. Ik ben er zelf nog in 2007 bij geweest in het Business Design Centre in Londen. Maar dat is nu verleden tijd want we hebben vanaf dit jaar onze eigen SES in Amsterdam. Waar we voorheen naar New York of Londen moesten om een glimp op te kunnen vangen van de grotere namen op SEO en SEA gebied, komen ze nu naar Amsterdam om hun verhaal te doen.

Het evenement is opgedeeld in 2 stukken: de eerste dag worden praktische trainingen gegeven, en de tweede dag is een congres waarop diverse presentaties bijgewoond kunnen worden. Een flink aantal interessante sprekers gaan los op allerlei onderwerpen die te maken hebben met SEO + SEA + Analytics. Als internationale sprekers kunnen we Bill Hunt en Kevin Ryan verwelkomen.

Ik heb er in ieder geval zin in, wie is van plan hier ook naar toe te gaan?

Click to activate social bookmarks

 

12 thoughts on “De Search Engine Strategies komt naar Amsterdam

 1. Ik ben er ook bij, zit alleen nog te twijfelen over dag 1 (aangezien ik niet echt een idee kan vormen van de inhoud van de workshops).

 2. @Ruud: helemaal mee eens, als beschrijving bij dag 1 staat "Praktische workshops met actuele onderwerpen". Dat zou mij ook te vaag zijn om daar het geld voor neer te leggen. Ik heb het voordeel dat ik als spreker niets hoef te betalen 😉

 3. Ik zit te twijfelen of ik zal komen, ik ben benieuwd of het een meerwaarde zal hebben. 995 euro is toch een hoop geld namelijk 🙂 Dat neemt niet weg dat het ongetwijfeld interessant zal zijn 😉 Welk onderwerp behandel jij andre?

 4. Ik ga het hebben over Google Analytics in combinatie met je SEO + SEA campagne. Maar de exacte insteek moet ik nog uitwerken.

 5. Ik had wat moeite met de verhouding tussen het programma vs. de kosten.
  Ik ga wel naar SES London 2009 en a4uexpo Amsterdam 2009.

  Als SES Amsterdam positief wordt ontvangen hou ik hem wel open voor volgende jaren.

 6. Ik ga in ieder geval naar dag 2 (het congres) en ik twijfel nog over de workshops. De workshop over linkbuilding lijkt me interessant, maar ik vraag me af of dat een paar honderd euro toegevoegde waarde heeft op de linkbuilding sessie op dag 2. Wel jammer Andre dat die linkbuilding sessie samenvalt met jouw verhaal.

 7. Dit jaar kan ik er helaas niet bij zijn. Valt me op dat alle sprekers mannen zijn. Even nieuwsgierig... zijn er geen vrouwen in dit vakgebied?

  Groet,
  Mieke

 8. @Mieke: ik moet eerlijk zeggen dat er verhoudingsgewijs erg weinig vrouwen SEO of Web Analytics doen, SEA daarentegen heeft een hoger vrouwenaandeel 🙂

 9. Ik zit te twijfelen of ik zal komen, ik ben benieuwd of het een meerwaarde zal hebben. 995 euro is toch een hoop geld namelijk 🙂 Dat neemt niet weg dat het ongetwijfeld interessant zal zijn 😉 Welk onderwerp behandel jij andre?

Comments are closed.